-Storm?

I gideå blåste det rejält idag, blåser ju rätt in från älven där. Jobbade Thjibing en stund från marken, gjorde inget speciellt men han fick undersöka lite däck och trava över bommar.

Red sedan Gejscha och hon var riktigt duktig idag, visst hon gjorde några backningsförsök men inte mer. Hon är väldigt stel i vänster varv har jag märkt och tvärar emot och skjuter ut bogen istället för att böja sig så vi jobbade mkt med det i både skritten och traven. På slutet började hon söka sig neråt och fick till en början på en fin form korta stunder men där slutade det oftast med att hon tyckte det blev jobbigt, men får on bara lite styrka där så!

Tänkte sedan rida Poker men det blåste så jäkulst så jobbade honom lite från marken. Var tom. svårt att rida lätt ibland på Gejscha pga. av vinden! Poker är ganska tittig av sig så det passade bra att öva på lite sådant.
Bomklossen var jätteläskig när jag flyttade på den så vi tränade att gå nära den och mellan den och staketet.

Efter vi ätit middag så kom 4 elever, teori idag, såklart! Såg en film om Hästar med problem, eller den borde väl egentligen heta ägare som har problem med sin häst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0