härligthärligt

Igår var en underbart superhärlig mysig dag:) Toppenväder, strålande sol och ca. -5, sånt gör en glad!
For till stallet vid 11tiden och gick och hämtade Marulk, tog på sadel och träns och gick sedan med honom ner till planen vid skolan. Filmade när jag red. Han var jättefin som han varit de senaste dagarna, fortfarande lite jobbigt att trava på volt men det är en väldig skillnad motför från början!
Kom två ungar som med två småhundar som stod längst bort och tittade jättelänge och gick runt med sina hundar precis där så han blev lite okoncentrerad ibland. När en av dom stannade och stirrade igen(de ville säkert komma och klappa-.-) så kunde jag inte behärska mig och sa: Va äre?! Hon: ne inget ja bara...åsså gick dom därifrån, haha xD
Hoppade sedan av och gick postvägen och hoppade upp och tog en riktig racegalopp uppför Källströmsvägen, superhärligt och Marulk tyckte det var roligt också tror ja!
Tog sedan lite porträttbilder på honom runt stallet i solskenet och när han sprang i paddocken :) Film och bilder kommer nog upp sedan. Fotade även hästarna i hagen efteråt, vet dock inte hur dom bilderna blev:)

På kvällen så tog jag en barbacka tur på Marre med Anki och Ace ner till planen vid ishallen i svedje. Han var lika fin där, dock tyckte han det var extra jobbigt i traven och krullade ihop sig lite, men vissa stunder var han toppen! Flyttade undan lite för skänkeln också och det går bättre och bättre hela tiden! Vi travade uppför gångvägen på vägen hem även om Marulk gärna ville galoppera ;D

en av bilderna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0