hoppträning-Ace

Idag hjälpte snäll mamma till att köra ner några hinderstöd och bommar ner till planen bredvid ishallen på svedjeholmen, det var perfekt underlag, några cm mjuk snö ovanpå grus. Mamma filmade lite med mobilen så får hoppas vi får över det på datan sedan:)

Mamma var kvar en stund tills vi fått till avstånden rätt mellan hindren. Ace var taggad och pigg, som vanligt vid hoppning ;)
Hon var fin över travbommarna och lyfte bra på benen. Vi kom lite nära i kombinationen ibland, framförallt när vi kört en stund och hon kommit igång mer, så vi fick vända ut efter första hindret ibland så att hon inte bara ska få dra iväg och ibland kom vi i trav in.
Hon blev tom. lite busig när v gått ner på en volt efter hindren i galopp gjorde hon några små bocksprång några gånger :P

Här är en mkt fin liten skiss! Det svarta är ett litet hinder på kanske 30 cm, det röda ett på ca. 60 cm och de blå är travbommarna. De gröna är lite olika vägar som ja red. Vek både ut och in emellanhindren och tog bara ett av dom. Två galoppsprång mellan hindren

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Yes, film kommer ;-)

2011-02-26 @ 23:45:21
Postat av: julia

hej! jag ska få en ny design. skulle jag kunna få låna bilder av dig i min header då? länkar dig såklart då! :)

2011-02-27 @ 18:32:53
URL: http://julialaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0