ÖOR

Måndag och som vanligt ridskolan med Acean. Fast nästnästa vecka ska jag byta till en kombigrupp på tisdagar där det är två gånger dressyr/två gånger hoppning och max 7 elever, så hoppas det blir bra :)
Vi red på stora mittvolten, med koner formade efter volten med jämna mellanrum. Vi red slalom mellan konerna på volten i först skritt sedan trav, inga problem, hon var verkligen superfin!
Sedan fattade vi galopp och skulle även där köra slalom mellan konerna, eller man fick ta varannan och lite sårdär som man kände vad man klarade. Det gick förhållandevis bra det med, hon höll galoppen hela tiden och vi kunde svänga mellan varje kon några gånger på rad och sedan ta varannan efter det osv.

Efter dettta så gjorde vi en annan övning. Skänkelvikning på båge, alltså in mot mitten och sedan ut mot väggen igen på ena långsidan. Efter det fatta galopp och galoppera på en båge på andra långsidan, blir alltså förvänd galopp på andra halvan av bågen. Det gick bättre än förra gången vi gjorde det faktiskt, nu höll hon spåret och flöt inte iväg i svängen. Men hon blev skitstark så avsaktningarna var det ju si och så med men :P Skänkelvikningar gick väl hyffsat men inte toppen, men jag tror hon blev lite trött där i slutet därav att hon blev så stark.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0