snögalopp

Idag har varit en mysig dag i stallet. Jag red först Ace. Gick till paddocken för att försöka trampa upp den, har ju kommt massvis med ny snö, blötsnö tom. jag som hade ridit upp den så fint :( nu är det bara att börja om! Det var väldigt trögt och vi red mest så vi fick upp ngn form av fyrkant och en stor mittvolt.
Red från början i skritt trav och galopp utan några krav utan sprang mest runt tills vi fått bort lite snö. Sedan tränade vi på samling och formen och trampa under sig. Gick riktigt bra och hon var superfin framförallt med tanke på snön :)
Red sedan runt stallet flöera varv, gick bättre där eftersom det är plogat, i skritt och trav. Gjorde lite sidvärtes också.
Såg så mysigt ut på lägdorna så vi gick ut dit, det var lite klurigt att ta sig över den höga snövallen dit men hon plumsade duktigt igenom^^ Vi började på hälften av lägdan och tog en galopp till slutet, cände och tog en till galopp hela vägen tillbaka i räserfart! Blev lite hoppelihopp nästan ibland när hon fick skutta genom snön, supermysogt var det! bra träning också! :) Tror aldrig jag galopperat så fort med Acean, snabbt gick deeet! Sedan skrittade vi av längs gångvägen och ett varv runt stallet.

sommaaar<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0