blåstur

Igår så red jag och Helen ner till planen vid ishallen. Hade först inte tänkt rida pga. vädret men när jag kom dit så var Helen där och det slutade precis blåsa så då bestämde vi oss för att ta en tur. Självklart hade det börjat blåsa igen när vi var klara ;)
Vi red bara dit och red några varv sedan gick vi hem igen. Någon hade ställt upp två hinder på planen och det är inte ngn från vårat stall, konstigt! Antingen är det ngn från svedjestallen eller så är det några ungar som ställt upp det och lekt med dom, men då borde dom inte ställt dom sådär tycker man, för dom stod som dom "skulle" med de små kryssen och allt. Om det är ngn från ett stall så tycker man ju att man borde plocka tillbaka grejerna efter sig, och hoppas isåfall att dom vet att man måste plocka bort skiten, annars får vi itne rida där mer.
På hemvägen så travade vi på gångstigen, det gick lugnt oc fint :)

Kommentarer
Postat av: S

2011-03-25 @ 18:19:52
Postat av: Sandra

Haha, ni som hade flyt med vädret eller? ;) Jo det skulle kännas dumt om ni inte skulle få rida där för att nån annan slarvat med att plocka bort... :/

2011-03-25 @ 18:21:14
URL: http://sandradamgren.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Det är ingen från Öhmans stall som ställt dit hindrena iaf. Såg dom häromdagen då jag åkte till stallet får man rida på den planen eller?

2011-03-25 @ 19:05:44
URL: http://maathildaanaaslund.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0