fredag-inte som planerat

Idag hade jag och Anki tänkt rida en sväng nere på plan vid svedje, ta dit några bommar och de nya små bomstöden som Anki köpt. Men då fick inte bommarna plats i bilen(haha) och när ja ringde pappa så hade han huvudvärk så det blev inget med det. Lika bra det för när Anki kollade Ace hovar så hade ena framskon blivit uppböjd längst bak på skon så det var kanske drygt en cm glapp mellan skon och hoven, suck! Hovslagaren hade inte tid förens på onsdag så det är ju lite surt nu när de tär lov och allt och Anki har tid, menmen:)

Så det blev bara att jag red. Anki hjälpte till och la fram två bommar bakom stallet och ställde ut 6 koner med mellanrum. Det var mycket läskiga saker tyckte Marre! och vädret gjorde det ju inte bättre med all blåst. Men efter några försök så gick han över bommarna dock lite skeptisk och slalom mellan alla koner var inga problem.
En gång när han travade över sista bommen(lite upphöjd) så rev han den och den for iväg lite bakom honom så då fick han för sig at den jagade oss och rusade iväg en bit, haha^^
Mot slutet så var det en röd kon som blåste lite åt sidan och då vart han skiträdd och sprang iväg mot hagen och gjorde småstegringar, vändningar och ltie allt möjligt, han trampade även supersnyggt på stället, haha kanske blir en riktigt liten piaffhäst det här ;D haha ne stackarn. Så efter han lugnat sig lite hoppade jag av och gick med honom tillbaka till bommarna och över dom någa gånger, gick jättebra sedan plockade vi ihop dom och han stod och luktade på en sån där bomstödgrej.
Kanske inte det smartaste att göra sådant här i detta vädret, men ska bli kul att få ner det till planen :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0