lååångtur

Superhärligt väder idag! kunde dock ha varit någon till plusgrad så skulle underlaget blivit mjukare men man kan ju inte få allt ;)
Red med Yvonne/Tornetta ner genom samhället och sedan upp på svedjevägen där vi travade lite. Sedan tog vi upp i skogen mot vitsjön, galopperade uppför den långa backen, härligt var dock isigt på ett ställe där det smält vatten så fick sakta av där.
Sedan tog vi ridvägen till höger genom skogen, himla härligt och underbar utsikt. Vi travade emellanåt där upp när underlaget tillät. Vi kom ner vid Gålnäs och Hägges, tog ridvägen som kommer fram alldeles bredvid ridskolan på den dubbelfiliga travvägen. På stigen vid ridskolan mötte vi en räv, han var itne rädd alls utan stod bara och kollade och lunkade lugnt på. Såklart hade jag förträngt att jag hade lillkameran med mig.
Vi mötte inte en enda häst därikring, märkligt i detta underbara väder, eller passar alla på att vara i ridhuset på söndagar?;)
Vi red banvallen tillbaka och tog en racegalopp där, härligt det med! När vi kommit upp på svedjevägen igen så tränade vi lite ställning och ngn form av öppna. Han spjärnade emot lite från början men efter en stund blev han så mjuk i munnen och superduktig!
Vi tog en liten galopp uppför gångvägen mellan områdena också, lugnt och fint:) Var ute i drygt 2 timmar.

en bild från efter ridturen


och en liten film på väg till hagen

Kommentarer
Postat av: julia

okej jag mejlar dig :)

2011-03-07 @ 09:36:43
URL: http://julialaa.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Livet som ryttare i storstan

SV: tyckte det såg ut som en :) Har själv en travare

2011-03-07 @ 19:45:47
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0