tisdag-ÖOR

Hoppning på ridlektionen i tisdags. Det var jätteroligt och vi fick pröva lite "fälttävlanshinder". Ace var pigg och glad som vanligt när det är hinder i närheten men hon lyssnade trots det bra.

Här är en skiss på hindren:

Det svarta är fyra hinder som står i ett kors, bommarna låg på liggande "sockerbitar" och som ni ser så lägger man en volt åt höger efter varje hinder. Det gick jättebra och hon höll sig relativt lugn, bruakr ofta gå bättre när hon inte har så långa transportsträckor.

Det röda är samma hinder som det svarta fast vi hoppade diagonalt tvärs över hindret, det var riktigt roligt och Ace klarade det prima utan att ens titta till.

Det blå är en "spets" som vi hoppade tvärs över så det blir lite bredare, även det gick bra.

Det gröna är två bommar som ligger med ena änden uppe på två stående sockerbitar(det svarta)och den andra änden nere på marken, så det blir som en fålla som man springer in i och sedan hoppar över sockerbitarna, så det var ganska smalt. Första gången tyckte Ace det var lite märkligt och skatade av till trav men hon hoppade, resten av gångerna gick det jättebra och hon va rså duktig, även om det gick lite snabbt efteråt ibland :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0