ÖOR Ace

Vi hade cavaletti/hoppning. Hon var sjukt pigg och blev Väldigt stark med dubbelstort V! Vi hade någon form av lydnadscavaletti eller vad man ska kalla det.

Första övningen var en bom framför ett litet hinder, lite längre fram låg det som man red mellan och skulle göra halt mitt mellan dom. Jag fick skritta nästan enda fram till hindret för att hon inte bara skulle rusa på det, hon landade oftast i galopp och de första gångerna hade vi bommarna lågnt bakom oss när vi väl hade stannat :P Efter ngåra gånger blev det lite bättre och fick till hyffsade avsaktningar på någorlunda rätt ställe.

Nästa övning skulle vi börja med samma hinder, sakta av till trav igenom bommarna och sedan forsätta rakt fram över tre travbommar och sedan en liten oxer, svänga vänster och sakta av till trav igen. Göra halt mellan ett par andra bommar och sedan över tre upphöjda travbommar följt av ett litet räcke. Halten där gick faktiskt riktigt bra men första gången över de upphöjda travbommarna så tyckte Ace att det skulle gå lika bra att galoppera över dom så det slutade mest i snubbeltrubbel, men efter det flöt det på bättre.

På slutet galopperade vi ner i pullermangraven några varv i båda varven. Gick ganska bra ner i graven men upp ur den sprang hon som en dåre skuten ur en kanon ungefär, haha!
Aja hon tycker det ju är kul iallafall och när hon väl lyssnade var hon duktig :)

Kommentarer
Postat av: Lina Berglund Noréus

sv; man har väl inte svårare so i teknik? :p

2011-05-12 @ 19:41:12
URL: http://linabeerglundnoreeus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0