ÖOR med Marulk

I tisdags så var det Marulk som fick följa med till ridlektionen:)
Kom lite tidigt så red på björkbanan tills den andra gruppen var klar. När jag gått in på storbanan så började det blåsa och världens störtskur men den hann sluta innan de andra kom ut, eller rättare sagt, de andra hade väntat inne tills skuren var över ;) Men blev en riktigt fin regnbåge över planen.
Vi red mycket på en stor volt. Han var fin i traven och kunde samla ihop sig bra. Vänster galopp gick också ritkigt bra och han kunde hålla den något varv i taget.
Högergaloppen fick vi träna på på en egen volt bredvid. Helen la fram en bom i volten så att det skulle bli lättare. Från början var den läskig och fick gå över den några gånger. När vi travade över där bommen legat förut var det som ett tort streck i sanden som han hoooppade över för han trodde det var en bom, haha^^ så Helen fick sudda ut den torra sanden för han skyggade så fort vi red förbi där ochd et var ju inte det vi skulle träna på nu.
Fick inte riktigt till högergaloppen idag, blev vänster varje gång, fast en gång bytte han av sig själv dock bara några språng, men han var duktig att hoppa över bom iaf^^


magnus fotade:)
















hoppas ni inte tycker det blir jobbigt med mycket bilder:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0