-Heldag i Gideå

Idag väcktes jag av att telefonen ringde 8.30, det var arbetsförmedlingen som jag fösökt nå förut och jag for dit på möte om arbetspraktik.

For sedan tillbaka hemåt mot stallet och mockade och gjorde klart, sedan direkt till Gideå! Carina har en praktikant och två praoelever denna vecka så det är "fullt hus" där. Vi red hästarna som inte skulle gå på lektionen på kvällen. Jag red Djuti Kahn, en 5årig valack. Han var lite småenvis men mjuknade lite efter ett tag. Han hade lite svårt med galoppen men mot slutet så fick han till några spurter,hah.

Sedan red vi över forsen där vi klättrade/galopperade uppför en väldigt brant stig några gånger innan vi gick tillbaka igen.

Efter det så åts det middag och sedan var det dags att "ta in"(dom går ju på lösdrift) och börja göra ordning hästarna inför kvällens lektioner. Kollade på så att jag ska veta lite om dom tills nästa vecka då jag ska ha alla lektioner då Carina är utomlands.

Efter lektionen så blev det storfika, tanterna i den gruppen brukar tydligen alltid fika efter lektionen, nice ;D

Imorgon far jag dit igen, då ska jag jobba två hästar i rundcorall och rida den ena och praktikanten den andra, ska bli intressant!

Ni kanske förstår varför jag är lite efter med bloggandet ibland, har helt enkelt fullt upp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0