-Svedjetur och körsällskap

Idag red jag och Helene tillsammans bort mot svedje och ner mot banvallen och sedan upp över lägdorna och tillbaka igen. Jag hade hackamoret på Marulk och det gick jättebra, han var pigg och glad och lite busig i galoppen. Tror han tyckte det var härligt att komma ut på en långtur!

När vi var tillbaka så var det att he in Marulk i hagen och ta ut Ace. Helene skulle köra Johan också så då sällskapade vi på ännu en tur, denna gång till Gene.
Ace lekte travhäst där emellanåt också tror jag, haha! Inte lätt när de är sånna man mest umgås med! När vi travade på en av grusvägarna ovanför fornbyn så var det en älg som stod och tittade på oss i skogen. Ace blev lite skeptisk och trippade på stället och ville därifrån osv. medan Johan knappt kollade åt älgens håll, haha coolponnyn. Sedan var Ace"Johaaan väntaaraa de kanske kommer efter oss" bakom honom en stund efteråt ;)
Tog nått litet galopprace där också nånstans, Johan började med trav men föll även han in i galopp då han insåg att det var omöjligt att komma ikapp oss,hah.

Ja det var lite av dagens äventyr det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0