-Min underbara vän

Ibland kan jag inte förstå hur fin och duktig Marulk faktiskt är och hur mkt jag tycker om honom. Han var sååååå fin idag på lektionen. Sjukt vilken förändring han (och jag) gjort på bara de här tre lektionerna i den nya gruppen.

Han bar sig själv största delen av lektionen och var inte hängig, han var känslig och lyhörd och ja, superduktig! Hade en jättefin takt!

I uppvärmningen när vi galopperade på volterna så höll han bägge galopperna fleraflera varv! Så länge har han aldrig orkat hålla galoppen förut, på böjt spår och vi kunde vända över i volten om vi kom för nära ngn annan utan att han bröt av.

Sedan gjorde vi denna övning:


De svarta prickarna är alltså koner. Från början var Marulk lite vinglig i de små volterna men efter några gånger så fick vi till det! Vi är 8 i gruppen så vi red två och två vid varje volt så det skulle bli bättre flyt så man fick också hålla koll och samarbeta med de andra. En rolig övning tycker jag det var:)

Camilla tyckte också att han blivit mkt starkare och stadigare sedan första gången så det var kul att höra!

Kom på att jag har nog inte ridit sedan förra torsdagen utan bara jobbat med stärkande övningar från marken, haha. Alltså borde det ju vara ett tecken på att det ger lite också! Jag är grymt taggad inför klubbdressyren om en månad:)


min drömhäst

______________________________________________________________________________________________________

Föresten idag när jag hade varit på det där Miroicoachen i stan så hade jag ju tänkt motionsimma, men jag glömde ju såklart grejjerna hemma? ganska smart...menmen har inget speciellt för mig imorgon på dagen eftersom jag itne far till stallet förän på kvällen då jag ska till ridkskolan och hjälpa till så jag får ta det då istället. Kommer nog inte hinna blogga imorgonkväll hur det gått eftersom jag måste skynda mig till bussen mot Sthlm så kommer vara lite tomt här tills på söndag, som om nån skulle bry sig haha:)

Följde ju föresten med Emma och Tornetta på promenad upp till Hamptjärn idag också med Wilma på släp, en mysig liten tur. Nästa vecka har vi tänkt ta med oss fika och rida på utflykt om det är bra väder:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0