-Bogardx2

Slår ihop passen på Bogard i samma inlägg.

Red Bogard på lektion i måndags, hoppning var det tom. hade jag ingen aning om, haha:) I uppvärmningen så galopperade vi bla. på fyrkanten. Då blev han lite springig och svår att få stopp på ibland utan att behöva dra honom i munnen.
På ena sidan var det 5½an med två kryss, lades upp till oxer sedan men räckte med kryss för honom. Två första gångerna saktade han in och tiddade på den och klev sedan över istället, haha söte. Men sedan förstod han vad som skulle göras och hoppade super med ett språng emellan.

På andra långsidan var det två räcken med 3-4 galoppsprång mellan(för stor häst alltså) Vi skulle komma in i galopp men första gången sprang han iväg i en himla fart så ville inte styra på hindret då så vi kom i trav och landade i galopp sedan. Riktigt fint hoppar han även om vägen mellan hindren mer gick i små serpentiner än rakt;) han visste inte riktigt vart det var tänkt han skulle ta vägen men hoppa gör och kan han. Kommer bli en riktig toppenponny det där!


Idag så red jag också lektion med honom. Hoppning även idag. I uppvärmningen när vi galopperade på fyrkanten så fick han springfnatt och sprang rakt in i Durums rumpa och då flög ponnyrumpa upp i luften framför oss och då sa Bogard ooopsi! Haha nemen han fick iaf inga fnatt efter det. Idag var det travbommar i mitten som vi skulle vända varannan gång höger och varannan vänster.
Till höger var det två räcken som i måndags och till vänster var det travbommar. Det var inga som helst problem idag även om det gick ngt snabbt vid räckena ibland men fick till det bra efter några gånger. Sedan gjordes travbommarna i mitten om till två kryss med ett språng emellan. In i trav landa i galopp. Det skötte han toppenbra även fast det var lite långt med ett språng mellan men han sträckte ut fint.

får bli den enda bilden jag har på honom igen

Kommentarer
Postat av: Alice (:

Vilken jättefin blogg! Älskar headern :D

2012-03-29 @ 08:49:14
URL: http://fotohunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0