-att sova under en gran

I onsdagsnatt sov vi ju under en gran i skogen, det var riktigt kul! När vi kom fram så började vi med att sprida ut oss i grupperna på området vi skulle vara i för att reka bästa platsen. Med hjälp av komradio kunde alla grupper hålla kontakten samtidigt. Vi hittade en bra plats, men när alla var påväg att röra sig mot oss efter min fina vägbeskrivning(heh) så hade Urban anlänt och sa att det var utanför kartan så där fick vi inte vara..
Så vi begav oss till gruppen som hittat ett annat bra ställe, vid denna tiden var det nästan mörkt och när vi kommit fram helt mörkt(ingick mörkerorientering) 
 
Då var det bara att börja leta lämplig gran att börja bygga runt. Vi hittade en suverän med stora hängande grenar. Vi byggde en ram av fyra slanor och sedan ett "nät" av större kvistar. Körde in den under granens grenar så dom inte skulle tryckas ner när vi sedan fyllde på med mer granris ovanpå. Blev en riktigt mysig liten koja! och vi fuskade inte med ngn presenning eller ngt så den fick stå kvar när vi lämnade.platsen dagen efter.
Det ingick även att vi skulle laga all mat över öppen eld.
 
Natten var riktigt skön, det var några plusgrader ute så det var inte kallt, lite regn på tidig morgonsida så skvätte in lite i öppningen men inget som störde:) Elden hade vi alldeles bredvid men det var ingen som orkade vara eldvakt så den slocknade väl där nån gång på natten, glödde faktiskt fortfarande på morgonen!
 
Ett jätteroligt och lärorikt dygn:)
 
utsidan;)
lägger upp en bild på grannanars thailands-lya också
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamsen

Kul! Vill också B-) kram. Saknar dig.

2012-11-16 @ 22:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0