-Hujedamej

Här i Åre har det också hänt lite grejjer sedan jag kom hit igen. Eller har väl mest pluggat med Maja och vi har åkt räsersparken i Åres branta backar(värre när man ska tillbaka) nästan nära döden upplevelse ibland alltså..Living on the edge!
 
Igår var vi på skolan sålänge och skrev klart rapport att larmet gick igång...kl 22.00 alltså. Dock så var den bara 5 i när det gick igång, vi skulle precis börja packa ihop när vi hörde ur det började pipa. Vi raffsade ihop alla våra saker som låg utspridda över hela golvet och sprang ut. Ringde numret som stod på dörren, kom fram till ngn i Sthlm som bara fick fram vårdcentralen när han sökte på adressen och att dom inte hade ngt larm där..ringde ett annat nummer som kunde se att larmet gått igång men om vi inte hade nån motkod så måste det utryckas iallafall, heh. Då gick vi därifrån..polisen kan ju inte varit snabb iaf för vi stod ju där i 20 min typ, om dom ens for dit. Vi försökte ringa Urban också men han svarade inte såklart, så får se vad det blir av det där;)
Det fula var att vi hade tagit varsin bananlåda från skolan(stod att man fick ta,bra flyttlåda) som vi staplade på sparken när vi drog, måste sett lite misstänksamt ut om nån såg oss..hehe.
 
Nog om det, Idag har vi varit på studiebesök hos ett samepar i Vålådalen. Vi satt i deras supermysiga kåta och lyssnade på när dom berättade om allt mellan himmel och jord, samehistoria, nutid, vad turister och staten kan ställa till med för rennäringen, vad vi som guider kan tänka på osv. superintressant!:) Vi satt därinne i 3-4 timmar och de som ville fick smaka rökt rentunga, hjärta och stek..
 
första bilden är då när alla gått ut och sista innan alla kommit in;) Vi rymdes hela klassen där inne, det trodde man inte när man såg den utifrån:)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamsen

Å vad mysigt det ser ut!

2012-11-29 @ 09:37:29
Postat av: Oline

Hejsan Ida! :)
Skulle du kunna kontakta mig på [email protected], jag skulle vilja fråga dig en sak.

Vänliga hälsningar, Oline

2012-12-02 @ 21:31:41
URL: http://silentvoices.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0