-hard work

Gick till skolan vid tio, i tro om att det var då vi började men så var inte fallet. Läraren hade ändrat tiden till 15 utan att meddela eleverna utan bara uppdaterat schemat på miun.se..suck.
Så gick hem till Maja och försökte plugga lite, boken vår är verkligen helt obegriplig, svårt när man inte ens förstår meningarna när man översätter dom till svenska..
 
Sedan föreläsning på skolan då.
 
Vi gick till gymet efteråt, vi fick en prova på gång när vi fyllde i en grej på höstmarknaden. Det blev ett x-fit pass då killen i receptionen trodde det skulle passa oss, efter att vi sagt att vi gick outdoor. Man kanske skulle nämnt att vi inte tränat på det sättet på ett tag heh.
Det blev iaf armhävningar hit, ankgång och skridskohopp dit osv. i 45 min utan uppehåll. Man var som spaghetti i princip överallt efteråt hah men härlig känsla ändå. Funderar på att skaffa ett gymkort, alla pass ingår, tillgång till Totts gym, bad, bastu, relax osv.
 
Har kommit lite snö idag som lovat så imorgon blir det nog lite pulkaåkning! Om vi inte har allt för mkt träningsvärk för att röra oss överhuvudtaget..
 
taget uppifrån Tott imorse:)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0