-Lite outdoor

Glömde föresten säga att vi fick reda på att det inte bara hade blåst lite över 20 m/s i onsdags på fjället, utan medelvinden var 26 m/s och kast vindarna upp mot 33 m/s. Orkan räknas vid 30 m/s, inte konstigt det kändes som man skulle blåsa bort;) Hade varit klass 1 varning upp på skutan, hah.
Urban sa iaf att detta hade varit det bästa "testvädret" hitills för nu vet vi vad vi behöver vara redo för på 5-dagarsvandringen.
 
På måndag ska vi ha teori i vadning och sedan åka till Duved för att träna orientering, det kan jag behöva, Jag hittade liksom inte gångtunneln under vägen för att komma till min lägenhet för några dagar sedan;D
På tisdag ska vi åka till Vålådalen för att träna vadning på riktigt:)
 
Vi gjorde en lite rolig övning i skolan idag också. Vi fick ett jättelångt rep som vi skulle forma till Sverige på gräsmattan och sedan skulle alla ställa sig var man kom ifrån och sedan berätta ngt om sin egen stad. Det var jag, Moa från Luleå, två killar som kommer från Skellefteå, en från Sveg och sedan var det bara en stor klump i nedre delen av landet, haha! En är från Åland, en från Gotland och en kille från Frankrike också.
 
Har föresten gjort en ny kategori till utbildningen nu:)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamsen

Hu, vilken blåst. Tur att ni kom ner helskinnade.

2012-09-08 @ 00:10:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0