-Uppdatering från Åre

Hejsanhoppsan, nu är jag och Marulk framme i Åre. Vi kom fram igår eftermiddag och Marulk var så duktig på resan.
 
Han fick komma ut i hage direkt när vi kom fram tillsammans med två ston och en valack blev lite pip o skrik men sedan var det inget mer med det. Nu går han i samma hage som valacken, en arabvalack som heter Balans:)
 
Idag jobbade jag honom först lite från marken i regrimman då han var lite "jag måste titttaaa pååå alltt iidaaa". Han var trots det riktigt lyhörd och duktig.
Hoppade sedan upp och red en stund i hackamoret och sadeln. Vi har ju tagit det väldigt lugnt i sommar så det märks att han tappat mkt sedan i våras, och syns även att han har mindre muskler över ryggen. Men det ska vi fixa till;) Skrittade och travade runt lite, några galoppsprång också.
 
Mycket nytt att hålla ordning på innan man kommit in i alla rutiner. Men stallet är jättefint och mysigt och hästägarna jättetrevliga. En till ny som kom igår också så jag är inte helt själv med att vara bortkommen iaf;)
 
Cyklade hem från stallet(fick skjuts dit innan mamma for hem) har ingen bil förän i slutet av månaden då jag åker hem och hämtar den. Det är 7 km till stallet så tog en stund, 45 min rättare sagt. Och då var det  princip bara nerför, är inte jättetaggad för att cykla dit imorgon kan ja säga ;D
 
Trivs jättebra i lägenheten också, supermysig. Imorgon börjar skolan, eller det lär väl inte vara så mkt imorgon men. Är faktiskt inte nervös, inte än iaf!
 
Här kommer några bilder från lillkameran när ja hämtade Marulk i hagen idag!



 

Kommentarer
Postat av: mamsen

Lycka till med allt nu gumman!

2012-09-03 @ 08:17:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0