-plus minus noll

Naprapaten var ju och behandlade Marulk i söndags. Han hade en låsning uppe i bakdelen och var lite sne, han hade kompenserat med framdelen så han var även lite stel där och mellan 2-3 halskotan. Men Tomas knäckte till honom och använde laser så han blev mkt mjukare och gladare efteråt, återbesök om 2-3 veckor.
Ska promenera honom och kan även börja skritta lite försiktigt. Dock så har han tappat andra framskon(hovis slog på andra i förrgår) idag och han ömmade i den när vi promenerade så jag vette tusan om jag ändå inte kommer kunna rida förrän skoningen den 13:e. Suck, alltid är det ngt...
 
Men i övrigt är han mkt piggare och gladare på promenaderna, så det är positivt i alla fall!
 
 
Idag var även sista dagen på vår sommarkurs, har varit en nice sommar. Igår var vi i Storulvån och kollade på kulturtjaffs och idag var vi i Brunflo och kollade in lite odlingslandskap mm. En trots allt mysig dag, vi var bara 8 st studenter, blev ganska mkt flum också. Bästa var nog när alla bröt ut i ett kasta rönnbärs krig mot varandra helt plötsligt på gatan, men det var faktiskt läraren som började sedan spårade det;)
 
 
Jaja..På lördag åker vi till Stockholm där vi ska vara funktionärer/volontärer för ett evenemang som heter ÖtillÖ. En extremtävling där deltagarna tar sig mellan öarna i skärgården. 6,5 mil löpning och 1 mil simning totalt!! Ska bli riktigt spännande och kul! I Sandhamn tror jag det var vi skulle bo.
 
lite instagram-bilder från senaste veckan
en av mina kvällslöpturer på skutan
gigantisk ren i Storulvån! En såkallad Sarv
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0