-byta däck är busenkelt

I torsdags var vi i marknadsföringsgruppen i Östersund och marknadsförde NaviRun. Eller innan vi tog oss dit hade vi lite problem med vinterdäck vs. sommardäck och halka osv.
 
Campusbussen hade fortfarande sommardäck och det hade kommit lite snö under natten. Efter en timme på skolan med funderande hur vi skulle göra tänkte vi ta tåget men först ringde vi Urban och kollade hur de brukar göra med bytet. Han tyckte vi kunde byta däcken om vi ville.
 
Visstvisst, så vi åkte bort till Kajakförrådet och lassade ut däcken, hissade upp bilen men sedan finns det inget fälgkors som passar muttrarna?! Och under den tiden har domkraften åkt ner i gruset för vi hade självklart glömt att lägga en skiva under..så nu går det inte att veva ner bussen för veven tar i backen! Så då lyckas vi hitta spett och spade och får lov att gräva en grop för att kunna veva, hehe.
 
Vi bestämmer oss för att åka in till OK och byta däcken där. Vi hittar det rätta fälgkorset i sidofacket på bilen(!) men muttrarna sitter för hårt för att vi ska få upp dom.. Vi ringer Viktor, packar in däcken igen och åker upp till honom och får hjälp att lossa muttrarna. Så tredje gången gillt lyckas vi byta däcken och tre timmar senare kommer vi iväg till Östersund!
 
Väl där så gick vi in på Campus och gick i staden och hängde upp affischer, delade ut flyers och fikade!:)
 
gick bättre på asfalt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0