-Marulk-update

Lina och Jeremia var ju som sagt här hela helgen, det har varit trevligt! De följde med på utflykt med mig och Marulk, med fika på den mysiga stranden. Vi har proppat i oss frukost i två timmar på bageriet och bowlat på Holiday mm.
 
Igår så red jag och Tilda en ny runda eller vi tänkte rida en ny runda men vi kom inte jättelångt innan första svårigheten, ett dike som vi inte visste hur djupt det var. Vi klev av hästarna och söta Marulk hoppade så sött efter mig trots att det var mjukt där han landade men det gick bra! Tog lite längre innan Tilda fick övr Josefine men till slut så. Stigen var jättefin förutom vissa blöta partier där hästarna trampade ner lite så vi fick vända. Nackdelen med fjällen är alla dessa blötmarker! Vi ska utforska mer när det frusit lite!
 
Idag har Marulk fått sin påfyllnads vaccination eftersom det råkade gå lite över ett år, så nu är det ur världen iaf. Hoppade honom på banan innan och han var himla duktig, även om vi kom fel ibland så hoppade han. Vi fick till några riktigt fina linjer där han även höll galoppen hela vägen emellan. Han fattade galopp från skritt och gjorde fina och samlade svängar, härligt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0