-hej soleeeen!

Igår red jag i halsringen på banan, och gick riktigt bra, han var fin på volten i alla gångarter, sedan blir det ju såklart fler missförstånd i trav och galopp än i skritt. Filmade med vår kamera som vi fått låna från naturfilmarna och även lite när vi tränade bugan. Får se när jag hinner klippa ihop det!
 
Idag har jag och Malin varit ute på en liten testtur uppe i Björnens längdcenter för att testa våra turskidor inför veckan. Det gick riktigt fint så det kommer nog gå prima! Idag har det kännts riktigt vårigt, -5 mitt på dagen och strålande sol!:D
 
Vi har förberett med att baka turgodis och planera mat hemma hos Malin ikväll, vi i vår tältgrupp.
 
 
Usch hände en tragisk olycka här nedanför mig idag. En minibuss blev påkörd av tåget när den skulle korsa rälsen, ner till vårt kajakförråd bland annat. Är en ganska vansklig passage det där, blir säkert bommar där nu. En dog och två allvarligt skadade, de hade slungats ut ur bilen. Var ner och kollade på avstånd för ett tag sedan, då höll de på bärga bilen från rälsen, helt kvaddad. Hoppas det inte är några man vet vem det är, dock lika hemskt ändå.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0