-lite update

Ojoj, har haft fullt upp igen! Kom hem från Borgafjäll i fredagskväll, sedan upp kl.6 för att hjälpa till på Skicross World cup både lördag och söndag. I veckan har vi haft materialvård och gått igenom all utrustning i förrådet, faktiskt roligt att hålla på o pilla lite och laga trasiga grejjor.
 
I tisdags hade vi Första hjälpen-repetition med Urban. Känns väldigt bra att få gå igenom allt igen. Vi hade lite genomgång inne på fm innan vi gick ut och gjorde olika scenarion. Vi fick även spela offer åt ettorna som har sin riktiga kurs nu. Vi hade slagit i huvudet och brutit foten. Igårkväll åkte jag och Tilda och hjälpte till igen, pinne i magen hade vi då, såg väldigt verkligt ut! Man lär sig mycket av att bara vara offer också, igår var vi dessutom ute i skogen i mörkret.
 
Igår hade vi även vår sista lektion innan opponeringen den 5 juni:( Nu går vi snart på vår B-uppsats och då har vi ju inga föreläsningar i skolan. Vi utvärderade och reflekterade över turen i Borga och Ubbe visade ett nice bildspel. Sist så skulle vi prata om våra tankar om utbildningen osv. Jag och Tilda hade gjort en film om Borgaturen fast med inslag av parodier på några av våra klasskompisar, blev många skratt haha!
 
Ska göra ett inlägg om Borgafjäll sedan!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0